Motorkářská svatba

04.08.2014 22:19

Ahoj, máme pozvánku na motorkářskou svatbu :

 

    Jmenuji se Miloš /55 let/ a má partnerka Yvonne (ten věk udávám, aby bylo známo do jaké věk. kategorie patřím). Možná, že jsme se viděli, protože i my jsme přijeli (Yamaha Royal Star 1300) loni na sraz na "čumendu".

    Se svou partnerkou budeme mít svatbu. Protože je to nás obou svatba druhá, chceme si jí patřičně užít a tudíž to bude svatba motorkářská. Ne úplně náhodou bude 6.9.2014 a protože máme chalupu v Malovidech, bude na zámku v Ratajích n/S. Naše motorkářská partička (kamarádi, kamarádky a kolegové) má pouze 7 motorek a to je pro svatební kolonu málo.

    Budeme moc rádi, když v rámci vašeho srazu nás doprovodíte na obřad. Vaše aktivity (vyjížďku apod.) by to narušit doufám nemuselo, protože obřad bude v 11.00 hod. Kolona by vyjížděla cca v 10,15 hod. po trase Malovidy, Zalíbená, Podveky, Ježovice, Rataje zámek.

    Těšíme se, že nás přijede podpořit! Rád se dohodnu na podrobnostech, včetně pivní odměny za doprovod. Díky Miloš Sedláček, tel. 724 51 32 23

 

Já jen dodávám, že by jsme měli Miloše a Yvonne podpořit v jejich důležitém rozhodnutí a pořádně jim zaburácet na cestě k "oltáři"

Nemůže to být ale akce organizovaná klubem, protože srazová vyjížďka je ve stejný den po obědě. Kdo má tedy chuť zažít motorkářskou svatbu, zavolá rovnou Miloše a dohodne co je třeba.

 

Robert